Höstens teaterprogram i Valdemarsvik ställs in

Antal visningar : 188
Zooma in Zooma ut Skriva ut

På vårt senaste styrelsemöte beslutade vi att ställa in även höstens planerade föreställningar och istället ladda om för att förhoppningsvis kunna erbjuda ett späckat kulturutbud under 2021.

Det är oerhört ledsamt och tråkigt eftersom vi vet att både ni och vi längtar att få uppleva teater, berättande och musik live. Men med tanke på omständigheterna har vi valt att redan nu ta beslutet, för att slippa osäkerheten kring att eventuellt behöva ställa in senare. Vi gör det för vår egna skull, för alla våra producenter och skådespelare men framförallt för all vår publik. Vi vill ju inte presentera ytterligare ett spännande program som vi eventuellt behöver ställa in! 

Därför önskar vi er nu en skön sommar och vi hoppas ni får vara friska och krya så vi kan ses längre fram och uppleva kultur tillsammans igen!

Med varma hälsningar,
Valdemarsviks Riksteaterförening
Bengt-Otto, Inger, Marie-Louise, Christina, Mårten, Ingegerd, Classe, Lina, Christina, Märit och Viktor.

Har ni fribiljetter, biljetter eller abonnemang så kommer vi självklart lösa en passande ersättning för dom. Hör av er till oss i ett meddelande här på Facebook om ni undrar något så återkommer vi till er.

Se mera

Senaste bilderna